Velsmakende hverdagsmat og fristende festmat. Supper, middagsretter, gjærbakst, kaker, desserter og godteri. De fleste oppskriftene er uten melk og gluten, mens alle er uten egg, soya og nøtter. Her er råd og tips på råvarer som kan brukes i stedet for melk og gluten. Det brukes råvarer som er sunne,varierte og lett tilgjengelige. Boken er en revidert utgave av Voksentoppens allergikokebok, med flere nye oppskrifter og oppdatert informasjon om matvaremerking i butikkene, samt grunninformasjon og kostråd om de viktigste matallergiene: Cøliaki/hveteallergi (gluten) Eggallergi Fisk og skalldyr Laktoseintoleranse Melkeallergi Nøtter
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202436117
Publisert
2014
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
817 gr
Høyde
256 mm
Bredde
200 mm
Dybde
17 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
189

Forfatter
Illustratør

Relaterte produkter