Ny revidert utgave av hobbykonservererens referanseverk! Har du lyst til å lage den egen rakefisk uten fare for å begå risikable feil? Eller frister det med hjemmelaget spekepølse - dette matvidunderet som er på linje med rakefisken når det gjelder produksjonshemmeligheter? Kanskje vil du glede venner og familie med hjemmerøykt fisk og kjøtt fra ditt selvbygde røykeri? Eller nøye deg med «bare» å servere en overraskelse som pils-gravet laks eller varmrøykt fuglebryst i et hyggelig vennelag? Denne boka er hobbykonserveringens «hvordan og hvorfor». Den viser vei til en verden av matgleder, tradisjoner og kulturopplevelser. Boka gir inspirasjon og konkrete råd til alle som er interessert i dette spennende emnet.
Les mer
I denne boka har forfatteren samlet tradisjoner og teknikker som kan brukes for å konservere mat. Kaldrøyking, varmrøyking, raking og rakefiske, salting og speking, tørking, luting, graving og hermetisering. Har oppskrifter, litteraturliste og register.
Les mer
Ryggtittel: Røyk og rak, tørk og grav. Undertittel på omslaget: salting, speking, hermetisering. 1. utg. på Naturforl., 2002

Produktdetaljer

ISBN
9788252932683
Publisert
2010
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Tun
Vekt
800 gr
Høyde
281 mm
Bredde
205 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
192

Forfatter