Det beste fra Brimis Vianvang - 2. utgave Vianvang ligger i Vågå kommune, et idyllisk sted i den norske fjellheimen, og er en av Arne Brimis spisesteder. En reise til Vianvang er mer enn et godt måltid mat. De unike matopplevelsene blir vevd sammen med natur, historie, råvarer, matglede og norske tradisjoner. I denne boken presenteres Vianvang gjennom årstidene. Den inneholder oppskrifter med fokus på norske råvarer, der rettene representerer tradisjon og nyskapning i skjønn forening. «Vianvang er min draum. Draumen om å ha sitt eige. Draumen om å kunne ta folk inn i noko spesielt, eit grenseland mellom eventyr og verkelegheit. Draumen om å gjera noko heilt spesielt med måltidet.» (Arne Brimi) Boken ble kåret til Beste norske kokebok 2013 av aperitif.no og bokhandlerkjeden Norli.
Les mer
Ryggtittel: Gastronomi ved foten av Jotunheimen. Innledning av Truls Dæhli

Produktdetaljer

ISBN
9788205513457
Publisert
2017
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal
Vekt
1049 gr
Høyde
249 mm
Bredde
177 mm
Dybde
34 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
336

Forfatter
Bilder av