Det er som om et usynlig nett snører seg sammen om Agnete. Hun bestemmer ikke lenger over livet sitt. Og hun er redd for hva Edvard Falchenberg kan finne på å gjøre, for nå har hun forstått hvor langt han er i stand til å gå. De svarte fuglene som hjemsøker henne, blir som et illevarslende symbol over de skremmende tingene som skjer på øya, og over dunkle hemmeligheter og vanskelige valg. Maren fremstår utad som sterk, fri og uavhengig, men Nathanael har et grep over henne som hun ikke klarer å riste av seg. Og innerst inne har hun et håp om at Nathanael vil ta til fornuft, selv om hun er klar over at han har lovet seg bort på annet hold. Likevel hindrer det henne ikke i å tenke forbudte tanker og drømme søte drømmer ... Barn av stormen tar deg med til Jomfruland mot slutten av 1700-tallet, der du kan følge losdatteren Agnetes hverdag i et vakkert, men værhardt landskap. De store, sorte fuglene kom stupende mot dem, som om de gikk til angrep. Agnete måtte tviholde i tømmene for å hindre hesten i å løpe ut. Alt var hennes skyld. Hadde hun holdt seg borte fra Marcel, ville ikke dette ha skjedd. Da hadde ingen hatet ham nok til å ville drepe ham. Men hun hadde gitt seg over til følelsene, hadde tillatt seg å bade i varmen han utstrålte. Hennes svakhet hadde ført dem hit, til døden på pestkirkegården. Hun hadde villet ha dem begge to - helt til Johannes' far gjorde alvor av truslene sine.
Les mer
Svarte fugler: Agnete må gifte seg med Johannes for å redde Marcel. I tillegg må hun flytte til Falchenberghuset der også den forhatte Edvard bor. Fanget av fortiden: Isak kan ikke tilgi Agnete at hun har giftet seg med Johannes. Han vil sende henne bort fra Jomfruland, men Edvard Falchenberg legger enda flere onde planer.
Les mer
Første gang utgitt på Egmont bøker i 2001 som bok nr. 7 og 8 i serien Barn av stormen, med titlene Svarte fugler og Fanget av fortiden

Produktdetaljer

ISBN
9788202378622
Publisert
2012
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
260 gr
Høyde
200 mm
Bredde
127 mm
Dybde
22 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
349

Forfatter

Relaterte produkter