Johannes har reist fra Jomfruland. Men før han dro, sendte han Agnete en utstoppet nattergal. Nå ligger hun alvorlig syk, og foreldrene frykter at hun skal dø. Alle venter på hva Marcel vil gjøre og undrer seg på om han vil være i stand til å leve med Agnetes fortid. Nathanael gifter seg med sin fine byfrøken Susanna, men han gir henne en ensom bryllupsnatt. For Fisker-Maren bor ikke langt unna, og hun venter hans barn. Barn av stormen tar deg med til Jomfruland mot slutten av 1700-tallet, der du kan følge losdatteren Agnetes hverdag i et vakkert, men værhardt landskap. Håndspåleggeren grep den døde nattergalen. - Du skal ikke ha denne i kammerset ditt lenger, Agnete, sa han bestemt. - En død fugl er et dødsens brev til menneskene. Har du aldri følt uhyggen som stråler fra fuglene? Johannes dreper dem og former dem til en kald etterligning av livet. Du har en oppgave du skal utføre, Agnete. Du kan ikke legge deg ned som et vissent blad i vinden. Kjærlighet er en risikabel affære.
Les mer
Gullringen: Johannes har reist fra Jomfruland. Men før han dro, sendte han Agnete en utstoppet nattergal. Nå ligger hun alvorlig syk, og foreldrene frykter at hun skal dø. Vinterbruden: Agnete står brud en stormfull vinterdag. Ikke lenge etter får hun brev fra søskenbarnet Erich, som rømte etter mordforsøket på Marcel. Han forlanger å få treffe henne alene, og Agnete blir fylt med en uforklarlig frykt.
Les mer
Første gang utgitt på Egmont bøker i henholdsvis 2001 og 2002 som bok nr. 9 og 10 i serien Barn av stormen, med titlene Gullringen og Vinterbruden

Produktdetaljer

ISBN
9788202378639
Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
268 gr
Høyde
200 mm
Bredde
128 mm
Dybde
23 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
365

Forfatter

Relaterte produkter