Marcel har reist, og Agnete er alene i huset ved havet. Johannes vender tilbake med hustru og en liten sønn. Han oppsøker Agnete, som må kjempe mot de gamle følelsene for ham. Hun ber til Gud om at hun må få bære Marcels barn, som et bånd til ham og en beskyttelse mot Johannes. Selv høststormene sammensverger seg med dem som vil ødelegge alt hun og Marcel har bygget opp. Vinden brøler mot utsidestrendene og sliter i husveggene ... Barn av stormen tar deg med til Jomfruland mot slutten av 1700-tallet, der du kan følge losdatteren Agnetes hverdag i et vakkert, men værhardt landskap. Hun gikk sørover, langs de brede, åpne strendene ned mot Skadden - aldri nordover mot Falchenberg-huset. Hun så utover det åpne havet, trakk inn duften av saltvann og tang, hørte måkeskrikene og ventet. Ventet på Marcel. På den dagen hun ville vite at barnet deres lå trygt under hjertet hennes. På den dagen hun kjente liv.
Les mer
Vergeløs: Marcel har reist, og Agnete er alene i huset ved havet. Johannes vender tilbake med hustru og sønn. Han oppsøker Agnete, som nå kjemper mot de gamle følelsene for ham. Hun ber til Gud om at hun må få bære Marcels barn, som et bånd til ham og en beskyttelse mot Johannes. Selv høststormene sammensverger seg med dem som vil ødelegge alt hun og Marcel har bygget opp. Den andre kvinnen: Agnete føder tvillinger, men fødselen skjer for tidlig og Synneva må bruke alle sine kunnskaper for å verge de små. Ut på våren kommer en vakker fremmed kvinne til Jomfruland. Hun gir Agnete en forutanelse om noe ondt, og før året er omme har den fremmede kostet et menneske livet og gjort øya til et farlig sted. Agnete blir lokket inn i en felle som kan ødelegge hele livet hennes.
Les mer
Første gang utgitt av Egmont bøker Fredhøi AS som bok nr. 11 og 12 i serien Barn av stormen, med titlene Vergeløs (2002) og Den andre kvinnen (2002)

Produktdetaljer

ISBN
9788202392413
Publisert
2012
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
290 gr
Høyde
200 mm
Bredde
128 mm
Dybde
25 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
398

Forfatter