Barn og søvn er en bok for foreldre og helsearbeidere, og for alle som på en eller annen måte har med barn og søvn å gjøre. Forfatterne beskriver hva som er normal søvn, barns søvnbehov, søvnrytme og god leggetid, og tar videre opp søvnforstyrrelser, søvnproblemer og søvnsykdommer blant barn. De gir praktiske råd om hva foreldre selv kan gjøre for at barnet skal få god og riktig søvn, og når det er på tide å få profesjonell hjelp. Blant andre viktige temaer viser forfatterne til ny forskning om sammenhengen mellom ADHD, søvn og søvnsykdom, og til sammenheng mellom små barns søvn og kolikk. Boka er lett å finne fram i. Den siste delen består av aktuelle spørsmål og svar om barn og søvn, samt en liste med ordforklaringer og nyttige nettadresser.
Les mer
I denne boken svarer leger og søvnforskere på de mest vanlige spørsmålene knyttet til barns søvn og søvnproblemer. Du får blant annet svar på om for lite søvn er helseskadelig, hvor mye søvn et barn trenger, hva god leggetid og normal døgnrytme for barn er, når barn trenger profesjonell søvnhjelp, hvordan søvnrytmeforstyrrelser behandles, og hva man selv kan gjøre overfor barn som har søvnproblemer. Med litteraturliste.
Les mer
"Boka er lettlest, lett å finne fram i og slik at lesaren kan få konkret hjelp med problema sine." Tove Giske, Tidsskrift for fag og tro 4/2009

Produktdetaljer

ISBN
9788202306472
Publisert
2009
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm Akademisk
Vekt
248 gr
Høyde
226 mm
Bredde
153 mm
Dybde
10 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
125

Illustratør

Relaterte produkter