Grisungen vil gjerne leke. - Det er en hostesyk grisunge her. Kommer ikke legen snart? roper han, og setter seg på en stubbe utenfor revehiet. Reven tar på seg en lang hvit skjorte og undersøker pasienten. Han må bruke sykemåler og tilstanden er alvorlig. - Dårlige nyheter, sier Reven. - Det ser ut til at urken din er dårlig. Det spørs om den ikke må tas. Men Grisungen vil slett ikke ta urken og løper av gårde. Etterhvert finner Reven på en lur plan for å få Grisungen både syk og frisk.
Les mer
Reven og Grisungen leiker at Grisungen er sjuk. Reven later som om han er doktor og undersøker pasienten. Han finner ut at Grisungen må fjerne urken sin. Det vil ikke Grisungen, og han stikker av. Reven må legge ei plan for å få Grisungen både sjuk og frisk.
Les mer
"(...) en vill og morsom bok som ikke gjør skam på en fantastisk bokserie (...)Dette er stor kunst! (...) Det gjør godt å lese en tekst for barn der presisjonsnivået og nyanserikdommen er så velutviklet. Jeg sier - uten å betenke meg noe særlig om - Ja takk til ti nye bøker!"
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202321970
Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
454 gr
Høyde
286 mm
Bredde
217 mm
Dybde
10 mm
Aldersnivå
3-6, 6-9
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet

Forfatter
Illustratør