Den gripende fortellingen om Tikken fra NRK Supers julekalender Kristiania Magiske Tivolitheater. Tikken er en jente på ni år som holder til i fattigslige kår i Vika i Kristiania, hvor hun lever av å selge fyrstikker på gata. Hun kan ikke lenger gå etter å ha hatt polio, men sitter i en tralle som trekkes rundt av den store og lojale hunden Nansen. Moren og søstrene behandler henne dårlig, og i gatene herjer barnegjengen Vikapakket. En dag får hun vite noe som skal komme til å endre alt: hun er adoptert! Dermed begynner Tikken og Nansen jakten på hennes virkelige foreldre. Lever de fremdeles? Savner de henne? Kanskje hun egentlig er en prinsesse? I enden av eventyret venter verdens fineste julegave.
Les mer
Den gripende fortellingen om Tikken fra NRK Supers julekalender Kristianias Magiske Tivoli Theater. Tikken er en jente på ni år som holder til i fattigslige kår i Vika i Kristiania, hvor hun lever av å selge fyrstikker på gata. Hun kan ikke lenger gå etter å ha hatt polio, men sitter i en tralle som trekkes rundt av den store og lojale hunden Nansen. Moren og søstrene behandler henne dårlig, og i gatene herjer barnegjengen Vikapakket. En dag får hun vite noe som skal komme til å endre alt: hun er adoptert! Dermed begynner Tikken og Nansen jakten på hennes virkelige foreldre. Lever de fremdeles? Savner de henne? Kanskje hun egentlig er en prinsesse? I enden av eventyret venter verdens fineste julegave.
Les mer
"Basert på tv-serien Kristiania Magiske Tivolitheater, skapt av Atle Knudsen og Kjetil Indregard" - På tittelsiden
«Suveren julefortelling [...] original og julemagisk [...] nydelige, upolerte illustrasjoner, bidrar til å mane frem en autentisk og varm grunntone.»

Produktdetaljer

ISBN
9788248928294
Publisert
2021
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kagge
Vekt
565 gr
Høyde
245 mm
Bredde
178 mm
Dybde
18 mm
Aldersnivå
6-9
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
127

Forfatter
Illustratør

Relaterte produkter