Barn er mye bedre til å lage mat enn voksne tror. Og de liker mye mer mat enn voksne tror også - særlig når de får lage den selv. De må bare få å slippe til. Og så trenger de litt veiledning - pluss gode oppskrifter. Alt får de i denne boka. Gjennom ti år har tusenvis av barn i Oslo, Trondheim, Kristiansand og Ringsaker lært seg å lage mat på Geitmyra matkultursenter. Underveis har de testet oppskrifter, utviklet retter og funnet fram til favoritter. I denne boka har Erik Røed samlet de 80 aller beste oppskriftene fra Geitmyra, samt masse nyttige råd og tips. Resultatet er Barnas aller beste kokebok - en kokebok til å vokse med (og som voksne også har lov til å smugkikke i).
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788232804290
Publisert
2021
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Press
Vekt
616 gr
Høyde
245 mm
Bredde
175 mm
Dybde
22 mm
Aldersnivå
9-12, 12-16
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
223

Forfatter
Illustratør

Relaterte produkter