"...Inger Lise Ekeberg Vangen står ved verandadøren og kikker ut. Hun ser ei måke lette fra kuppelen på flaggstanga til naboen og følger den med blikket ut over fjorden. Alt dette fine været, tenker hun, og så får hun ikke brukt det til noe. Hun biter lett i tommelfingerneglen sin og kjenner på seg at denne helgen kommer til å bli lang, at hun vil være mer sliten når den er over enn hun er nå, i enden av en lang arbeidsuke, og det irriterer henne at hun går i den samme fella gang etter gang, at hun ikke kan få til å si at det ikke passer, at denne gangen har hun helt andre planer..." Det er dagen for den årlige sommerfesten i Bedringens vei, og gjennom åtte historier som veves inn i hverandre, møter vi noen av beboerne. Selv om det tilsynelatende er idyllen som råder, bærer personene vi møter på større eller mindre tragedier som de forsøker å skjule for omverdenen. Her bor blant annet en mann som forsøker å få sin kone til å spise seg i hjel, en elleve år gamle jente som føler skyld for en liten gutts død, en vakker kvinne i femtiårene som ikke orker å være vakker lenger, en bestemor som slett ikke ønsker å beholde katten hun har fått og lurer på hvordan hun kan bli kvitt den, og en mann som plutselig oppdager at hans kone har begynt å bruke samme parfyme som hans elskerinne.
Les mer
Gjennom åtte historier blir vi kjent med noen av beboerne i Bedringens vei. Her bor blant annet en mann som forsøker å få sin kone til å spise seg i hjel, en elleve år gammel jente som føler skyld for en liten gutts død og en vakker kvinne som ikke orker å være vakker lenger.
Les mer
Men forfatteren viser først og fremst at han er en god menneskekjenner. Med overbevisning gir han stemme til både menn og kvinner i ulike aldre og livssituasjoner. (...) Dette er en innsiktsfull, litt tragikomisk og velskrevet bok om livet i en småby. Kjersti Haugtrø, Gudbrandsdølen Dagningen
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202332013
Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
367 gr
Høyde
212 mm
Bredde
138 mm
Dybde
21 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
268

Forfatter

Relaterte produkter