Bergensmaten er mer enn bare mat. Det er kultur og identitet, det er historien om en by. Bergen har noe Oslo ikke har, og det er en klar identitet, med et unikt tilfang av råvarer og mattradisjoner. Skillingsboller, puspas, pottekjøtt, kattemat, prinsefisk, hvit dame. I Bergenskokeboken får du vite hvorfor bergensmaten ble som den ble, du får oppskriftene på og historiene om de kjente og kjære, men også de glemte og ukjente bergensrettene. Hugo Ivan Hatland er journalist, foredragsholder, blogger og forfatter. Han har tidligere skrevet boken Den norske ølrevolusjonen og står bak nettstedet godtiglasset.com.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788241915321
Publisert
2018
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Vigmostad Bjørke
Vekt
1263 gr
Høyde
275 mm
Bredde
225 mm
Dybde
27 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
215

Forfatter
Bilder av