Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene 3-6 år. Om vennskap og lek. I Karsten og Petra. Bestevenner er det samlet fem bøker: Petra begynner i barnehave, Karsten og Petra er bestevenner, Karsten og Petra kjører brannbil, Karsten må på sykehus og Petra vil at alle skal ha en venn. De første bøkene om Karsten og Petra kom i 1992. Det er blitt en hel bokserie om de to barnehagebarna. Mange barn kjenner Karsten og Petra, også på grunn av filmene som er laget om dem og kosedyrene deres.
Les mer
Petra begynner i barnehave: Petra kjenner ingen i den nye barnehagen, men heldigvis er det ikke bare Petra som er ny i barnehagen. Karsten og Petra er bestevenner: Karsten, 4 år, synes det er leit at Løveungen ikke får lov til å være med i barnehagen lenger. For egentlig er det ikke lov å ha med kosedyr eller leker hjemmefra. Men heldigvis har han Petra. Karsten og Petra kjører brannbil: Karsten og Petra er bestevenner, og i dag skal de være med Duestien barnehage til brannstasjonen. Karsten må på sykehus: Karsten og Petra pleier å konkurrere om hvem som husker høyest. Men en dag faller Karsten ned fra husken og slår seg i hodet. Da må han på sykehus. Petra vil at alle skal ha en venn: Karsten er Petras beste venn. Petra ønsker at alle mennesker hadde en bestevenn.
Les mer
Innhold: Petra begynner i barnehave. Karsten og Petra er bestevenner. Karsten og Petra kjører brannbil. Karsten må på sykehus. Petra vil at alle skal ha en venn

Produktdetaljer

ISBN
9788202277703
Publisert
2007
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen
Vekt
425 gr
Høyde
197 mm
Bredde
173 mm
Dybde
17 mm
Aldersnivå
3-6
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet

Illustratør