Daniel er en bipolar, ung mann, og jobber i O'Briens marsjandise. Her lurer han turistene opp i stry med ulike røverhisrtorier om antikvitetene han selger dem. Når dagen i den støvete, sølv og gullskimrende marsjandisen er over, går han ut på byen med vennene sine eller hjem til sin forrykte, religiøse mor. Daniels far forlot dem da han var liten, til fordel for finanslivet i Marseilles. Det nærmeste Daniel kommer en farsfigur, er enten gamle O'Brien selv, som eier marsjandisen, eller afrikanske Greyhound, som gjennom å fortelle ham om bluesens historie, er med på å gi Daniel en egen identitet. Midt i dette flagrende livet er Daniels høyeste ønske å bli sammen med O'Briens datter, den merkelige modellen Sophia. Brighton Blues er en roman om vennskap, galskap og kjærlighet, men også et fantastisk portrett av en helt unik og fargerik by.
Les mer
Daniel har en bipolar lidelse, jobber hos gamle O'Brien, som også er det nærmeste han kommer en farsfigur. Han bor hjemme sammen med den gale moren sin. Daniels far flyttet til Frankrike da han var åtte år, og etterlot ham alene sammen med moren.
Les mer
"Produktive, allsidige Øystein Wingaard Wolf imponerer igjen med sin poetiske evne. Det fins mange elegante formuleringer og mye ordmusikk i denne romanen." Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad

Produktdetaljer

ISBN
9788202329372
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
245 gr
Høyde
212 mm
Bredde
132 mm
Dybde
14 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
129

Relaterte produkter