Ny og flott bok i samme serie som bestselgeren «Ølbrygging fra hånd til munn», som har solgt over 30 000 eksemplarer. I denne nye boka om ølbrygging får alle bryggeglade enda flere bryggetips. Boka er skrevet for hjemmebryggere og ølentusiaster, både nybegynneren og den erfarne bryggeren som tørster etter å lære mer og få flere oppskrifter. Hver råvare som brukes i bryggingen blir grundig beskrevet og karakterisert med egenskaper: malt, vann og mesking, humle og gjær. Her er også kapitler om ukonvensjonelle ingredienser og utstyr. Boka har en rekke nye og spennende oppskrifter fra bryggerier, både norske og utenlandske. Bakerst er en uunnværlig ølbryggerordbok. Boka er utstyrt med tabeller, register og illustrasjoner, i tillegg til inspirerende bilder.
Les mer
Forord av Ingeborg Lindheim

Produktdetaljer

ISBN
9788248918615
Publisert
2016
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kagge
Vekt
1030 gr
Høyde
267 mm
Bredde
217 mm
Dybde
23 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
189

Relaterte produkter