Bagasjen førstereisen bar med seg kunne være så ymse og mange fikk erfare at det trengtes sterk rygg til å stå på egne bein. Det var langt til mor og om seilasen ble kort eller lang, gikk knapt noen i land uten et merke eller to. Verden var større enn den bingen de kom fra. "Jeg har med glede lest Dager som var. Det har kommet mange bøker om Sjømannslivet på 50- og 60-tallet de siste årene, men denne boken skiller seg ut ved sine fine refleksjoner om livet både til sjøs og på land. På en spennende måte forteller Jørgen Seljevoll om sine opplevelser, kameratskap og forholdet til de hjemme. En stor opplevelse og en bok jeg trygt kan anbefale både sjøfolk og landkrabber." Eilert Munch Lund, Maritim filmskaper, forfatter og foredragsholder.
Les mer
Bagasjen førstereisen bar med seg kunne være så ymse og mange fikk erfare at det trengtes sterk rygg til å stå på egne bein. Det var langt til mor og om seilasen ble kort eller lang, gikk knapt noen i land uten et merke eller to. Verden var større enn den bingen de kom fra.
Les mer
"Jeg har med glede lest Dager som var. Det har kommet mange bøker om Sjømannslivet på 50- og 60-tallet de siste årene, men denne boken skiller seg ut ved sine fine refleksjoner om livet både til sjøs og på land. På en spennende måte forteller Jørgen Selj
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788281632493
Publisert
2021
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Kapabel
Vekt
500 gr
Høyde
200 mm
Bredde
130 mm
Dybde
21 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
374

Forfatter