På fredag er det vinterfest på skolen. Binto har øvd foran speilet i timevis, men får det likevel ikke til. Hvert fall ikke slik som Thea og Ida. De får all oppmerksomheten fra Oscar. Men kanskje et dansekurs kan hjelpe, slik at hun blir skikkelig god og populær? Men om man blir populær hva skjer da med de vennene du hadde fra før? Dans, dans! handler om å danse og om å ta vare på gode vennskap. Leseløvene er lette å lese, med korte linjer og stor skrift. Bøkene passer for barn fra syv år som kan få oppleve gleden ved å lese en hel bok selv.
Les mer
Det er vinterfest på skolen, men Binto klarer ikke å danse, i hvert fall ikke slik som jentene i klassen. Hun bestemmer seg for å melde seg på et hip hop-kurs for å få oppmerksomhet fra en gutt hun liker. Etter dansekurset blir Binto populær og får seg mange nye venner, men hva skal hun gjøre med vennene hun hadde fra før?
Les mer
På omslaget: Jeg leser! For deg som har lært å lese
"Teksten preges av engasjement og fortellerlyst. Bruken av jeg-person gir nærhet til handlingen og øker identifikasjonen. De vel 90 sidene er rikt illustrert i stemningsfulle farger."

Produktdetaljer

ISBN
9788202348793
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
341 gr
Høyde
218 mm
Bredde
155 mm
Dybde
14 mm
Aldersnivå
6-9
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
96

Forfatter
Illustratør