Et 25 år gammelt lik av en ung kvinne oppdages ved en tilfeldighet på Grønlands innlandsis. Kvinnen sitter på kne, er halvnaken med sammensurrede ankler og begge håndledd fastgjort til lårene. Førstebetjent Konrad Simonsen settes på saken. Tablået minner kraftig om en mordsak Simonsen i sin tid bidro til å løse, og sønderknust må han nå innse at han sannsynligvis har bidratt til et justismord. Samtidig følges etterforskningen tett fra aller øverste hold på statsministerens kontor, som har sine egne hemmeligheter å beskytte. Demonen som gråt er den andre boken i serien om førstebetjent Konrad Simonsen og hans etterforskningsteam fra Politigården i København. Den første, Udyr, kom på norsk høsten 2010.
Les mer
Liket av ei ung kvinne blir funnet nedfrosset i innlandsisen på Grønland. Førstebetjent Konrad Simonsen ved politiet i København ser at både offeret og drapsmetoden ligner på ei sak han var involvert i for mange år siden, ei sak som endte med justismord. Snart jakter Konrad og kollegene på en seriemorder, og det viser seg at saka har forgreninger til hans egne medarbeidere i Drapsavsnittet. Dette er den andre romanen om Konrad Simonsen.
Les mer
Sidetall hentet fra første trykte norske utgave
«Nytt blinkskudd fra danske søsken ... farlig spennende ... Man kan bli skjelven og grøsse av mindre ... Velskrevet roman med sjarmerende og på sitt ypperste, knallgod dramaturgi.» Gudbrandsdølen Dagningen
Les mer

Produktdetaljer

Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Font
Serie
Konrad Simonsen
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
E-bok

Oversetter