Den bortkomne tingen er en humoristisk historie om en gutt som samler flaskekorker på en strand da han finner en mystisk skapning. Gutten er sikker på at tingen har gått seg bort og prøver å finne ut hvem som eier den, men det virker ikke som om andre verken ser eller bryr seg om skapningen. Ingen vil hjelpe - alle har nok med seg selv. Gutten liker kanskje ikke å innrømme det, men han synes synd på skapningen og prøver å finne ut hvor den hører hjemme.
Les mer
Boka forteller om en gutt som samler korker på en strand, og som plutselig ser en mystisk ting. Han prøver å finne ut hvem som eier den, men det ser ikke ut som om noen andre ser eller bryr seg om tingen.
Les mer
Omslagstittel
"Shaun Tans bøker er en fryd for øyet. Et univers fylt med detaljer, som utfordrer den oppdagelsesreisende i oss alle. [...] Det er ingen påtrengende moral til historien. Her ligger opplevelsen nettopp i møtet mellom alt i de store rommene, det som blir sagt og fortalt, alt dette som åpner for selvinnlevelse. [...] Det er befriende at det finnes slike bildebøker om en verden full av spørsmål for barn og voksne, men hvor det likevel finnes håp og farger." Oda Aunan, Vårt Land
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202361211
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
531 gr
Høyde
242 mm
Bredde
217 mm
Dybde
10 mm
Aldersnivå
3-6, 6-9
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet

Forfatter
Illustratør
Oversetter

Relaterte produkter