Marianne er godt voksen og vil ut av sitt kjærlighetsløse ekteskap. På en tur til Paris kaster hun seg i Seinen, men blir berget av en forbipasserende. Mens hun er på sykehuset og forsøker å komme til hektene, får hun se et maleri av en idyllisk havneby. Dette blir inspirasjonen som gjør at hun bestemmer seg for å legge ut på et siste eventyr. Vel fremme i Bretagne blir hun venn med et knippe fargerike personer som møtes på en bistro ved vannkanten. Omgitt av deilig mat, musikk og latter, oppdager Marianne en ny side ved seg selv; lidenskapelig, bekymringsløs og sterk - helt til fortiden innhenter henne. «En livsbejaende roman.» Sunday Express «En herlig og oppløftende fortelling om å finne seg selv, i tradisjonen etter Spis, elsk, lev.» Kirkus Review «Et must for frankofile og livsnytere.» Welt am Sonntag
Les mer
Marianne er godt voksen og vil ut av sitt kjærlighetsløse ekteskap. På en tur til Paris kaster hun seg i Seinen, men blir berget av en forbipasserende. Mens hun er på sykehuset og forsøker å komme til hektene, får hun se et maleri av en idyllisk havneby. Dette blir inspirasjonen som gjør at hun bestemmer seg for å legge ut på et siste eventyr. Vel fremme i Bretagne blir hun venn med et knippe fargerike personer som møtes på en bistro ved vannkanten. Omgitt av deilig mat, musikk og latter, oppdager Marianne en ny side ved seg selv; lidenskapelig, bekymringsløs og sterk - helt til fortiden innhenter henne.
Les mer
«Det vakre landskapet i Bretagne og de sjarmerende personene erobrer raskt leserens hjerte. En nydelig bok som viser at det aldri er for sent å gjøre endringer i livet.»

Produktdetaljer

ISBN
9788202645182
Publisert
2019
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
271 gr
Høyde
218 mm
Bredde
134 mm
Dybde
19 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
301

Forfatter

Relaterte produkter