Den store boken om barnet er en omfattende grunnbok om barnets utvikling, helse og praktisk barnestell fra 0 til 6 år. Den er skrevet spesielt for norske forhold av fageksperter på hvert sitt felt. Boken inneholder blant annet følgende emner: Barnets søvn, ernæring, helse og utvikling Parforholdet etter fødselen og senere Aktiviteter, lek og kommunikasjon med barnet Barneoppdragelse i praksis Førstehjelp og sykdomsleksikonBoken legger vekt på å gi svar på de spørsmålene foreldre oftest stiller seg når de har fått barn for første gang. ALT OM BARNET FRA NYFØDT TIL SKOLEALDER
Les mer
Boka tar for seg barns utvikling, helse og praktisk barnestell fra 0-6 år. Den er skrevet spesielt for norske forhold og tar bl.a. opp barnestell, helse, utvikling, aktiviteter, lek, kommunikasjon med barnet, familielivet, barneoppdragelse i praksis og førstehjelp. Boka inneholder også en oversikt over de vanligste sykdommene og sykdomssymptomene, med forslag til hva man skal gjøre. Har register.
Les mer
Undertittel hentet fra omslaget. Tidligere utgitt med tittelen: Cappelens store bok om barnet
"Har du fått barn for første gang? Da kan dette være boka for deg. Her får du omfattende informasjon om barns søvn, ernæring, helse og utvikling. Den kan brukes som oppslagsverk og sykdomsleksikon. Pluss for konkrete eksempler fra hverdagen og praktiske råd."
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202344313
Publisert
2011
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
1200 gr
Høyde
252 mm
Bredde
203 mm
Dybde
28 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
352

Redaktør