Bak denne ruvende praktboka står noen av Nordens dyktigste sportsfiskeskribenter og -fotografer. Boka er en fiskeguide til de ca 25 mest interessante fiskeslagene og byr på nyttig faktakunnskap om utstyr og hvilke fisketeknikker som egner seg for hver enkelt art. Den gir også tips om de mest aktuelle fiskeområdene i de enkelte land. Hele boka er naturligvis full av spreke fotos av fisk, fiskere, fiskeutstyr og natur! Boka er gir hjelp til å planlegge din neste fiskesesong, enten du vil utforske nye fiskeområder, nye fiskeslag eller bare drømme deg litt bort i alle mulighetene du her får presentert. Her er god og inspirerende informasjon både om du har lyst å fiske på din neste ferie i ett av våre naboland, eller vil utforske noen av de utrolig mange fiskemulighetene som Norge byr på. Bare se for deg de forskjellige landsskapstypene du vil møte; fra Finlands titusenvis av innsjøer og vann, Sveriges mange og lange elver gjennom fjell og skog, Danmarks buktende elver gjennom vakkert kulturlandskap og vårt eget kyst- og fjelllandskap med utrolige muligheter.
Les mer
Dette er en fiskeguide til de mest interessante fiskeartene og byr på nyttig faktakunnskap om utstyr og hvilke fisketeknikker som egner seg for hver enkelt art. Den gir også tips om de mest aktuelle fiskeområdene. Med register.
Les mer
Ryggtittel: Sportsfiske. På omslaget: Fiskearter i ferskvann, fiskearter i saltvann, valg av riktig utstyr og metode. 1. utg. med tittelen: Sportsfiske i Norden, Cappelen Damm, 2009

Produktdetaljer

ISBN
9788202333683
Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm faktum
Vekt
1559 gr
Høyde
276 mm
Bredde
238 mm
Dybde
26 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
312

Redaktør
Oversetter