I denne boka får du alt du trenger av tips og oppskrifter for enkelt å lage deilig glutenfri mat som er minst like smakfull og innbydende som maten du er vant til. Dette er måltider som hele familien kan spise sammen slik at det ikke tar ekstra tid og tilrettelegging, og uten masse dyre spesialprodukter. Vi vet at det å spise glutenfritt krever omstilling i matveien. I bunn og grunn handler det om å bytte ut noen av råvarene du er vant til, og at maten må lages i trygge og glutenfrie soner. Du må kanskje begynne å lage mer mat fra bunnen av enn hva du er vant til, og dette kan kreve litt mer planlegging, men er oftest både mer smakfullt og sunnere. Her deler vi alle våre erfaringer og smarte tips, for at din omstilling skal bli så lett som mulig. Elisabeth og Yiannis (som er utdannet kokk) er over snittet interessert i mat og startet bloggen Pappa uten gluten etter at sønnen fikk diagnosen cøliaki.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788293428916
Publisert
2021
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Frisk Forlag
Vekt
1372 gr
Høyde
258 mm
Bredde
220 mm
Dybde
33 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
303