Sverre Sætre er Norges fremste konditor og kakemons, mangeårig medlem av kokkelandslaget og eier av Sverre Sætre Konditori på Frogner i Oslo. I Den store norske kakeboka lærer han oss hvordan vi skal lage alle klassikerne i kaketradisjonen, fra suksesskake og sachertorte til bløtkake og blåbærpai. I tillegg gir Sætre også sine beste tips og råd for pynt og fyll, glasur og dekorasjoner - alt sånt som får svigermor til å dåne av misunnelse over kakebordet. Hva i all verden skal du bake til den store familiefesten? Hvordan lager man egentlig Kvæfjord-kake, slik som bestemor pleide å diske opp med? Hva er tarte tatin? Og hvilken brownie-oppskrift er den aller, aller beste i verden? Nå trenger du ikke å lure lenger. I Den store norske kakeboka har Sverre Sætre samlet oppskriftene du trenger for å bli en mester innen den kjøkkengrenen alle egentlig innerst inne er aller mest glad i (hvis de bare tør innrømme det): kakebaking.
Les mer
Boka inneholder oppskrifter på klassiske kaker som bl.a terter, paier, formkaker, rullekaker, bærkaker, sjokoladekaker, kremkaker og bløtkaker. Inneholder også tips og råd for pynt, fyll, glasur og dekorasjoner. Med utstyrliste og register.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788275474191
Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Press
Vekt
941 gr
Høyde
232 mm
Bredde
207 mm
Dybde
26 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
260
Forfatter