Skal man spise kjøtt eller burde man la være? I en tid da mange stiller seg dette spørsmålet, utgir Andreas Viestad en bok om kjøtt der han oppfordrer: - Spis ansvarlig, spis hele dyret. Dette er den definitive boka om å tilberede kjøtt på en velsmakende og bærekraftig måte. Her får du 200 oppskrifter og tips, samt bakgrunnsstoff om dyrene. Du finner selvsagt den saftigste lammesteken og den møreste biffen. Men i tillegg viser Andreas smarte måter å tilberede de andre, mer krevende stykningsdelene. Med sin inspirerende og pedagogiske stil minner Andreas oss om viktigheten av å benytte hele dyret i matlagingen, av å ta vare på klassikerne og de norske tradisjonsrettene. Han finner dessuten inspirasjon i moderne teknikker og kjøkken fra det store utland. Denne kokeboka vil garantert blir stående i hylla på kjøkkenet i mange år!
Les mer
"Viestad kan å skrive, og denne boka er lekkert utformet. Mette Randem har tatt bilder som er både varme og delikate. Boka inneholder både tradisjonelle og nye oppskrifter, og Viestad legger vekt på å bruke hele dyret (...) Boka er en flott hyllest til kjøttet som råvare og en helhetlig tanke om utnyttelse av gode råvarer."
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202487256
Publisert
2015
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
1315 gr
Høyde
257 mm
Bredde
205 mm
Dybde
33 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
355

Forfatter
Illustratør