Hva skjer når man demonterer klassiske identitetsmarkører som kjønn, seksuell identitet og religion? Kjærlighetslengsel og kjønnsidentitet er viktige temaer i Kristin Bergets nye diktsamling. Vi befinner vi oss i byer i Europa, i skog blant rovdyr, og både Hellige Katarina av Alexandria og jomfru Maria figurerer her. Diktene utforsker blant annet forholdet mellom skyld og tilgivelse, mellom skam og drøm. Kristin Berget debuterte i 2007 med diktsamlingen loosing louise. Der ganze Weg er en intens og urovekkende ny samling som innfanger smerten ved det å leve, elske og håpe på en helt egen måte.
Les mer
Kjærlighetslengsel og kjønnsidentitet er sentrale temaer i denne diktsamlingen. Diktene utforsker blant annet forholdet mellom skyld og tilgivelse, og mellom skam og drøm. Vi møter både Hellige Katarina av Alexandria og jomfru Maria, og befinner oss i forskjellige europeiske byer.
Les mer
"Der ganze Weg er både brutal og øm, destruktiv og sårbar, og forteller om en lyriker som er kommet langt i å finne sin egen vei."

Produktdetaljer

ISBN
9788202297169
Publisert
2009
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
94 gr
Høyde
188 mm
Bredde
125 mm
Dybde
6 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
55

Forfatter

Relaterte produkter