Designrett gir en innføring i den nye lovgivningen om vern for design, som gjennomfører Europaparlamentets og Rådets direktiv om rettslig vern for mønstre, og avløser mønsterloven av 1970. Boken er skrevet av og for jurister, men gir nyttig og viktig informasjon for alle som er beskjeftiget med formgivning - av piktogrammer og ikoner mv., så vel som tredimensjonale produkter.
Les mer
Boken er skrevet med den hensikt å gi en innføring i Designloven av 14. mars 2003, som avløser mønsterloven av 29. mai 1970. Den nye loven gjennomfører Europaparlamentets og Rådets direktiv 98/71/EF om rettslig vern av mønstre. Boken er myntet på jurister, men vil også gi viktig og nyttig informasjon til alle som jobber med formgivning. Med liste over forkortelser og register over avgjørelser. Har litteraturliste.
Les mer
«Det er en fornøyelse å lese en bok som er så velskrevet! [...] Professor emeritus Birger Stuevold Lassen og professor Are Stenvik har også en faglig tyngde som gjør denne boken til et helt nødvendig supplement til den øvrige litteratur innen immaterialretten for dem som jobber innen dette fagfeltet. Boken anbefales på det varmeste.»
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202260293
Publisert
2006
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm Akademisk
Vekt
365 gr
Høyde
230 mm
Bredde
153 mm
Dybde
14 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
155