I en serie omhyggelig sammenflettede prosatekster undersøker Thomas Lundbo våre betingelser for å forstå verden og oss selv. Han skriver om hvilke forventninger vi møter verden med. Og hva som skuffer eller overrasker oss underveis. Lundbos litterære stemme er preget av høyt presisjonsnivå, men er også humoristisk, filosofisk og ofte tankevekkende. Dette er en bok om hvordan store spørsmål synliggjøres gjennom småting. Og der små spørsmål oppleves som store. Hva består livene våre av? Lundbo kretser inn noen mulige svar.
Les mer
I en serie omhyggelig sammenflettede prosatekster undersøker forfatteren våre betingelser for å forstå verden og oss selv. Han skriver om hvilke forventninger vi møter verden med. Og hva som skuffer eller overrasker oss underveis. Dette er en bok om hvordan store spørsmål synliggjøres gjennom småting. Og der små spørsmål oppleves som store.
Les mer
" (...) for meg vil den bli stående som årets debutbok. Fordi den angår meg, forandrer meg, tvinger og lokker meg til å tenke over alle de banalitetene som bare er banale fordi de er så grunnleggende."
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788204127549
Publisert
2006
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Damm
Vekt
280 gr
Høyde
212 mm
Bredde
148 mm
Dybde
13 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
110

Forfatter

Relaterte produkter