Tre barndomsvenninner møtes igjen ... Mari, Charlotte og Irmela vokser opp på småstedet Barkestad. Som bestevenninner deler de alt - helt til en ungdomskrangel ødelegger forholdet mellom Charlotte og Irmela. Noen år etter møtes de på Grünerløkka i Oslo, der Mari tappert prøver å megle mellom venninnene, selv om hun har sine egne saker å stri med. Det har de i grunnen alle tre. Fødselsdeprimerte Mari finner en lapp på kjøkkenbordet. Hennes kjære Petter har flyttet ut, og hun er alene med nesten nyfødte Lilja, en gammel, trekkfull bolig og en kjeller full av årgangsvin. Spontane Irmela flykter fra sitt eget kirkebryllup, midt under vielsen. Og nå lurer hun på om hun er gift eller ikke. Målbevisste Charlotte ønsker seg to ting: å få fast jobb som journalist og bli et mote-ikon. Men først må hun hjelpe Mari med å få livet på rett kjøl og Irmela til å innse at hun har en brudgom som venter på henne.
Les mer
Mari, Charlotte og Irmela vokser opp sammen på småstedet Barkestad. Men en krangel ødelegger forholdet mellom dem. Noen år senere møtes de på Grünerløkka i Oslo. Alle tre har sine saker å stri med. Fødselsdeprimerte Mari er forlatt av kjæresten, Irmela har flyktet fra sitt eget bryllup og Charlotte vil ha fast jobb og bli et mote-ikon, men først må hun hjelpe de andre to.
Les mer
"Siri Østli skriver bedre enn en oversatt Marian Keyes. (...) Siri Østli skriver også underholdende om by og land, østkant og vestkant. Dette er feelgood så det holder." Ann Kristin Ødegård, Bergensavisen
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202347772
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
507 gr
Høyde
212 mm
Bredde
138 mm
Dybde
29 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
428

Forfatter