Alt du behøver å vite om din diabetes, uansett type. Lær hvordan du kan få en bedre hverdag, eventuelt slippe medisiner helt (diabetes 2) eller redusere medisinbehovet ved å normalisere blodsukkeret. Forfatterne skriver lettfattelig om hvordan maten påvirker kroppen din, om de ulike diabetestypene, god medisinering og insulinets sentrale rolle. 60 oppskrifter på deilig og lettlagd mat som holder blodsukkeret jevnt. Prøv kyllingboller, lakseburger eller tapastallerken og nyt en konfektkake til dessert! Boka passer for deg som har insulinresistens, som har fått diabetes eller er i risikosonen for å få det, og for helsepersonell som arbeider med diabetespasienter. Fra innholdet: - De ulike diabetestypene: Symptomer, årsak og behandling - Hvordan endre livsstilen trinn for trinn - Frokost, lunsj og middag som holder blodsukkeret jevnt og hormonene i balanse - Nydelige sukkerfrie søtsaker - Tips om hva du kan erstatte poteter, ris og pasta med - GI-oversikter - Informasjon om insulinresistens, måling av blodsukker, medisinering og komplikasjoner
Les mer
«Forfatterne skriver lettfattelig og godt om hvordan maten påvirker kroppen, om de ulike diabetestypene og om betydningen av god medisinering og insulinets sentrale rolle.» Kristian Aune-Jensen, Levmeddiabetes.no
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202427207
Publisert
2014
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
518 gr
Høyde
247 mm
Bredde
175 mm
Dybde
18 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
148

Illustratør