Liss lever et utsvevende liv i Amsterdam, men kaster seg på flyet når hun får høre at søsteren er forsvunnet. I Oslo leter hun fortvilet etter svar på hva som har skjedd. Men blant dem hun møter finnes én som er villig til å drepe for å hindre at sannheten om søsterens grusomme skjebne kommer fram i lyset. Døden ved vann er en spenningsroman om å gå over grenser, om å innhentes av fortiden, om barnet som søker kjærlighet og møtes med begjær.
Les mer
Da Liss får beskjed om at søsteren hennes er forsvunnet, kaster hun seg på første fly fra Amsterdam til Oslo. Hun leter etter svar på hva som kan ha skjedd, men det finnes noen som er villig til å drepe for at sannheten om søsterens skjebne ikke skal komme fram. Dette er den andre boken om rettsmedisiner Jennifer Plåterud.
Les mer
Feil utgivelsesår i kolofonen: 2011. Sidetall hentet fra første trykte utgave
"Damhaug skriver svært godt, ikke minst er han dyktig til å skildre personer på en presis, troverdig og levende måte. Han haler intrigen sin velberget i land, og sparer drevent en siste overraskelse helt til slutten." Sindre Hovdenakk, VG
Les mer

Produktdetaljer

Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Serie
Jennifer Plåterud
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
E-bok

Forfatter