Det finnes forskjellige slags eventyr. Dette er et skikkelig et med drager og en bortskjemt prinsesse, både gammel og nytt på en gang. Prinsessen vil ha en ny gave hver dag, og det skal helst være noe finere enn dagen før. Til fødselsdagen ønsker hun seg en drage. Det eneste kongen kan gjøre er å kalle sammen de sterkeste og modigste i hele riket. Den som kan skaffe en drage skal få halve kongeriket og prinsessen (når hun er gammel nok). En fattig gutt får høre om dette og klarer selvfølgelig å skaffe et drageegg. Original og veldig morsom slutt.
Les mer
Prinsessen er vant til å få alt hun peker på. Da hun ønsker seg en drage, kaller kongen sammen rikets modigste folk og lover bort prinsessen og halve kongeriket til den som greier å fange en ekte, levende drage. Askeladden får også høre om dragejakten.
Les mer
"Hva skjer hvis barn får alt de vil ha? Bjørn Ousland har laget et moderne eventyr om en prinsesse som absolutt vil ha en drage. Det er morsomt for både barn og voksne å se hva som skjer da. For prinsessen er helt ufordragelig. Slutten er både litt skremmende og morsom. Dragene er stilig tegnet, og fascinerte min fireåring." Ann Kristin Ødegård , Bergensavisen
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202350604
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
444 gr
Høyde
266 mm
Bredde
217 mm
Dybde
10 mm
Aldersnivå
3-6, 6-9
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet

Forfatter
Illustratør