Hilde Bøe, dramalærer, lærer i en tilsynelatende udramatisk tilværelse sammen med sin ingeniørmann og sin to-årige datter. Men i denne nærgående og vilt humoristiske skildringen av en moderne ung kvinne skjer det desto mer på det indre plan. Hvem er jeg? Hvor går jeg? Er det mitt eget bilde av meg selv eller de andres som er det sanneste? Hilde Bøe er selve personifiseringen av den kvinnetypen som ingen av oss ønsker å være, men som de fleste av oss har ubehagelig mye til felles med. Dette var forfatterens gjennombruddsroman.
Les mer
Hilde Bøe er dramalærer og lever i en tilsynelatende udramatisk tilværelse sammen med sin ingeniørmann og sin to-årige datter. Men i denne skildringen av en moderne ung kvinne skjer det mer på det indre plan. Hvem er jeg? Hvor går jeg? Er det mitt eget bilde av meg selv eller de andres som er det sanneste?
Les mer
Med Drama med Hilde har Vigdis Hjorth skrevet en annerledes kvinneroman. Tematisk er den som en grov parodi på triviallitteraturen. Formmessig er den fiks, velskrevet - og morsom." Tone Solberg, Dagbladet
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202309749
Publisert
2009
Utgave
3. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
140 gr
Høyde
190 mm
Bredde
120 mm
Dybde
10 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
207

Forfatter

Relaterte produkter