Produktdetaljer
ISBN13
9788241711176
Publisert
1999
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Ad Notam Gyldendal
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Sider
164
Vekt
419 gr
Dysfagi vil si å ha problemer med å spise og svelge. Boka gir en bred innføring i munnens og svelgets nevrologi og anatomi, den beskriver ulike årsaker til, og symptomer på, dysfagi. Forfatterne formidler kunnskaper og gir praktiske råd om spising, hygiene, egnet mat, stimulering av muskulatur m.m. Boka beskriver de nevropsykologiske problemer en pasient kan ha, og det er et eget kapittel hvor de etiske aspektene belyses. En pasient har selv skrevet om hvordan det oppleves å ha dysfagi.
Les mer
Når vi har problemer med å spise og svelge, kalles det dysfagi. Det er ikke en sykdom i seg selv, men et symptom ved mange sykdommer. Fokus i denne boka er satt på pasienter med slag eller andre ervervede hjerneskader. Har litteraturliste etter hvert kapittel.
Les mer
344,-
282,-
Ikke i salg
Produktdetaljer
ISBN13
9788241711176
Publisert
1999
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Ad Notam Gyldendal
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Sider
164
Vekt
419 gr