PORTRETT, MATHISTORIE OG OPPSKRIFTER Stjernekokken fra Alpene som ble gastronomisk guru i Norge. Edgar Wolfram Ludl (f. 1941) vokste opp som odelsgutt i Østerrike, men kom til Norge i 1960. Her ble han en pionér innenfor kokkekunsten. Han har vært en ledestjerne for en generasjon av norske mesterkokker, og åpnet selv en av landets første gourmetrestauranter i Sandefjord. Boken er et portrett av Edgar Ludls kulinariske liv og virke, og samtidig en fortelling om gourmetmatens inntog på norske bord. Boken inneholder også et utvalg av den prisbelønte kokkens egne oppskrifter, tips og råd. www.edgarludl.no
Les mer
«Eg kan ikkje hugse å ha lese ei så interessant bok om mat og matkultur som denne boka om Edgar Ludl. Ein ting er at boka er innhaldsrik og har portrett av Ludl, mathistorie og oppskrifter. Boka fortel også om korleis ein innvandrar møtte den norske matku
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788269164305
Publisert
2019
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Meen forlag
Vekt
1450 gr
Høyde
288 mm
Bredde
228 mm
Dybde
30 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
257

Forfatter
Other primary creator
Illustratør