Andreas Viestads beste og mest populære oppskrifter på eksotisk mat. Forsøk deg på dufter og smaker fra andre land. 100 kryddersterke oppskrifter som Andreas Viestad har samlet og bearbeidet slik at de eksotiske smakene kan gjenskapes av deg på ditt eget kjøkken. Fisk i kokoscurry, ørret i rom og vanilje, kylling masala med kardemomme, lammespyd med koriander, oksehalegryte med muskatsaus, pilaffris med cashewnøtter, kokospannacotta med sitrongress og appelsiner med kanel - lær å bruke krydder på en ny og spennende måte. Alle rettene er illustrert av den anerkjente fotografen Mette Randem. Andreas Viestad (f. 1973) er en av våre mest populære matjournalister og kokebokforfattere. Han har ukentlig spalte i Dagbladets Magasinet og er også kjent fra tv-serien En bit av Norge. Andreas Viestad står bak Geitmyra kultursenter for barn i Oslo. Eksotisk er en forkortet og redigert utgave av Smak av krydder , med samme antall oppskrifter. Smak av krydder har vunnet kokebøkenes svar på Oscar og er kåret til "Best in the World" under kategorien Best Foreign Cookery Book i den anerkjente Gourmand World Cookbook Awards.
Les mer
Basert på: Smak av krydder, Cappelen, 2007. På omslaget: Dufter og smaker fra andre land

Produktdetaljer

ISBN
9788202392864
Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
818 gr
Høyde
258 mm
Bredde
200 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
215

Forfatter