Elitisk. Macho. Konkurranseorientert opp mot det maniske. Navlebeskuende. Shoppingorientert. Glamour og jet set. Champagne og trøfler. Raske penger og raske biler. En glanset innpakning. Baksiden er blodslit, utbrenthet, spisse albuer, skjulte agendaer, trusler og løgner. Et godt betalende marked hvor alt kan kjøpes: Venner, integritet og sannhet. Velkommen til Aker Brygge. "En bryggesjauers bekjennelser" tar leseren med til innsiden av meglerbransjen. På en miljøvandring i vår nære økonomiske historie. Til en virkelighet langt fra slik vi ønsker den burde være. Aslak Berge arbeidet fire år som aksjeanalytiker i meglerhuset First Securities. Han er utdannet siviløkonom, og er i dag partner i et investor relationsselskap. Berge har tidligere gitt ut boken "Opp som en bjørn - historien om Pan Fish".
Les mer
Forfatteren har vært ansatt som aksjemegler i selskapet First Securities på Aker Brygge i perioden 2006-2010. I denne boka gir han et innblikk i en bransje som er preget av raske penger og raske biler, men også blodslit, spisse albuer, trusler og løgner.
Les mer
Feil utgaveopplysning i kolofonene: 2. oppl. Feil ISBN i kolofonen: 978-82-997207-1-7. Feil utgivelsesår på tittelsiden: 2011

Produktdetaljer

ISBN
9788299720724
Publisert
2012
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Octavian forl.
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
168

Forfatter

Relaterte produkter