På grunn av en lei kink i ryggen, tilbringer drosjesjåfør og hobbybowler Ole Sverre Berget dagene på sofaen. Han trives med å ligge rett ut, drikke noen øl og gjøre ingenting; han vil se om det lar seg gjøre å nullstille tankevirksomheten fra han våkner og frem til fjernsynskvelden begynner. Men en dag får han beskjed om at faren er død. Aksel Selmers fjerde roman er en ironisk, lavmælt og munter historie om en mann uten ambisjoner og nevneverdig selvinnsikt; han er meget fornøyd, både med seg selv og tingenes tilstand. Men under besøket i hjembygda, kommer han i kontakt med følelser han ikke har vært i nærheten av på lenge. Han møter det som er igjen av slekta, det rippes opp i hendelser fra barndommen og han kan ikke få Evy ut av tankene.
Les mer
Ole Sverre Berget er en drosjesjåfør og hobbybowler, uten de store ambisjonene i livet. Etter at han en dag får et kink i ryggen, tilbringer han gladelig dagene på sofaen. Der ligger han virkesløs og trives godt med det, mens han venter på at fjernsynskvelden skal begynne. En dag ringer fetteren og forteller at Ole Sverres far er død, men han blir ikke særlig affisert av nyheten. Han tar seg god tid før han kommer seg opp fra sofaen og reiser til hjemstedet. Der blir han konfrontert med minner fra oppveksten og følelser han ikke har kjent på lenge.
Les mer
En hund i øret" tilbyr morsom lesning, med en forteller og hovedperson blottet for ethvert alvor og - tilsynelatende i alle fall - blottet for enhver innsikt i seg selv og sitt eget liv..... "Aksel Selmer gjennomfører sitt romanprosjekt med konsekvens, og til tider går han mesteren i denne type skildringer - Erlend Loe - en høy gang." "Les og le!" Hans H. Skei, Aftenposten
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202241308
Publisert
2004
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen
Vekt
280 gr
Høyde
205 mm
Bredde
130 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
146

Forfatter

Relaterte produkter