Bli med til Roma og nyt verdenshistorien servert i en bolle med pasta. Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Det handler om hvordan en liten innlandsby ble verdens største imperium, om smaken av grillet kjøtt som gjorde oss til mennesker, om den milde rusen fra en halv flaske vin, den søtsure smaken av mafia og slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Tankevekkende og underholdende om smakene som formet historien. «Velsmakende munnfuller av kulinarisk arkeologi... fornøyelig mathistorie» Morgenbladet
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788248926436
Publisert
2020
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kagge
Vekt
435 gr
Høyde
233 mm
Bredde
161 mm
Dybde
21 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
205

Forfatter