Boken er en samling av artikler som spenner fra alminnelig til spesiell erstatningsrett og fra rettsdogmatikk til rettsøkonomi. Første del består av fire kapitler som på ulike måter omhandler spørsmålet om erstatningsrettens interessevern. Andre del omfatter analyser av ulike ansvarsgrunnlag. Boken er rettet mot enhver som interesserer seg for erstatningsrett. Den vil være spesielt relevant for studenter, advokater og andre profesjonelle som vil se eller bearbeide det rettsøkonomiske momentet i erstatningsrettslig argumentasjon.
Les mer
Boka består av en samling artikler som tar for seg erstatningsrettslig analyse, fra alminnelig til spesiell erstatningsrett og fra rettsdogmatikk til rettsøkonomi. Del 1 tar for seg spørsmålet om erstatningsrettens interessevern mens del 2 inneholder analyser av ulike ansvarsgrunnlag. Boka er spesielt beregnet på studenter og advokater som er opptatt av det rettsøkonomiske momentet i erstatningsrettslig argumentasjon, men passer også for generelt interesserte. Har litteraturliste og stikkordsregister.
Les mer
«Boken forener erstatningsrettslig og rettsøkonomisk analyse med aktuelle problemstillinger innenfor miljø- og tingsrett.» Erling Hjelmeng, Nytt i privatretten, nr. 3/2007

Produktdetaljer

ISBN
9788202266929
Publisert
2007
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm Akademisk
Vekt
520 gr
Høyde
225 mm
Bredde
150 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Flerspråklig
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
295

Forfatter