Utgiftene til helsevesenet i Norge har vokst kraftig de siste 10 årene, og Norge er ett av de landene i verden som bruker mest penger på helse. Likevel står helsesektoren overfor store utfordringer. Det er manglende samhandling mellom sykehus og kommuner, mange pasienter venter lenge på behandling, og sykehusene går med store underskudd. Denne boka belyser disse og andre styringsutfordringer som norsk helsesektor står overfor.
Les mer
Norsk helsevesen står overfor store utfordringer blant annet i form av manglende samhandling mellom sykehus og kommuner, pasientkøer og underskudd. I denne boka blir disse utfordringene og andre styringsutfordringer innenfor helsesektoren belyst. Boka henvender seg til studenter på universitets- og høgskolenivå, ansatte i helsevesenet, politikere, samfunnsøkonomer og andre. Har litteraturliste og stikkordregister.
Les mer
"Siden denne boken gir et innblikk i en tenkning leger i stigende grad vil bli rammet av, bør den være av interesse for dem. [...] De fleste kapitlene holder et høyt analytisk nivå." O. Berg, Tidsskrift for Den norske legeforening, 19/2009
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202307165
Publisert
2009
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm Akademisk
Vekt
692 gr
Høyde
240 mm
Bredde
170 mm
Dybde
16 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
363