En spennende beretning om den unge riddersønnen Wolfgang som er alene igjen på Falkenburg mens hans far er i korstog. Wolfgang har evnen til å tale fuglenes språk, og opplever seg som fri og lykkelig bare når han kan være alene med sine fire jaktfalker. Det er også fortellingen om hans kjærlighet til bøddeldatteren Suzanne, og om hans maktsyke onkel som ønsker Wolfgang død - samtidig som han begjærer ham. Et fortettet drama om egenartede sinn, i en fjern tid. Dette er Erik Fosnes Hansen sin debutroman.
Les mer
Den unge riddersønnen Wolfgang er alene igjen på Falkenburg mens faren er i korstog. Wolfgang har evnen til å tale fuglenes språk, og er bare lykkelig når han får tid alene sammen med sine fire jaktfalker. Dette er også fortellingen om Wolfgangs kjærlighet til bøddeldatteren Suzanne. Men Wolfgangs maktsyke onkel ønsker ham død, samtidig som han begjærer ham. Et drama/roman om et egenartet sinn i en fjern tid.
Les mer
5 CD-er
«Som studie i mänsklig förblinding är Erik Fosnes Hansens djupt personliga debutroman ett tungt vägande bidrag til den europeiska litteraturen.» Svenska Dagbladet

Produktdetaljer

ISBN
9788202289362
Publisert
2009
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
126 gr
Høyde
132 mm
Bredde
132 mm
Dybde
17 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
LydCD