En spennende beretning om den unge riddersønnen Wolfgang som er alene igjen på Falkenburg mens hans far er i korstog. Wolfgang har evnen til å tale fuglenes språk, og opplever seg som fri og lykkelig bare når han kan være alene med sine fire jaktfalker. Det er også fortellingen om hans kjærlighet til bøddeldatteren Suzanne. Men Wolfgangs maktsyke onkel ønsker Wolfgangs død - samtidig som han begjærer ham. Et fortettet drama - og samtidig en poetisk og billedmettet roman om et egenartet sinn i en fjern tid. Dette er Erik Fosnes Hansen sin debutroman.
Les mer
Den unge riddersønnen Wolfgang er alene igjen på Falkenburg mens faren er i korstog. Wolfgang har evnen til å tale fuglenes språk, og er bare lykkelig når han får tid alene sammen med sine fire jaktfalker. Dette er også fortellingen om Wolfgangs kjærlighet til bøddeldatteren Suzanne. Men Wolfgangs maktsyke onkel ønsker ham død, samtidig som han begjærer ham. Et drama/roman om et egenartet sinn i en fjern tid.
Les mer
Sidetall hentet fra første trykte utgave
«Som studie i mänsklig förblinding är Erik Fosnes Hansens djupt personliga debutroman ett tungt vägande bidrag till den europeiska litteraturen.» Svenska Dagbladet Svenska Dagbladet

Produktdetaljer

Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
E-bok