"Tidenes høykonjunktur, en byggeboom uten historisk sidestykke. Stadig flere formuer, aldri før hadde man opplevd så kraftig vekst over så lang tid. Ingen tegn til slakk noe sted, bare naturen viste tegn på kollaps." Mens forretningsmennene Kjell Fjell og Felix Kraft-Salvesen ser et stort potensial i innovasjonsminister Victoria Ryggs storstilte oppussing av Staten, kjemper den aldrende byråkrat Halfdan Møre mot demontering av den velferdsstaten han har viet livet sitt til å bygge opp. Samtidig sitter Ida Caroline og Henning fast i heroinavhengighet og skulle gjerne vært en del av det systemet som de kravstore studentene Even og Jonas føler seg tvunget inn i. Alt henger sammen med alt. Fast Forward handler om vekstens forfall. Om positivitetens diktatur. Om ulykkelige mennesker i et gudløst samfunn. Til slutt er alt et spørsmål om rå makt. Heldigvis.
Les mer
Mens forretningsmennene Kjell Fjell og Felix Kraft-Salvesen ser et stort potensial i innovasjonsminister Victoria Ryggs oppussing av Staten, kjemper den aldrende byråkrat Halfdan Møre mot demontering av den velferdsstaten han har viet livet sitt til å bygge opp. Samtidig sitter Ida Caroline og Henning fast i heroinavhengighet og skulle gjerne vært en del av det systemet som de kravstore studentene Even og Jonas føler seg tvunget inn i.
Les mer
"Jens Nordahl har skrevet den perfekte sommerlektyre: moderat spenning, svært god driv, utmerket språk og bøttevis med humor, alt lagt til et finans- og politisk miljø som koker i sommervarmen og der vi elsker at de rike går under og de fattige går opp. Nydelig! (...) Fast forward er en av de mest underholdende romanene jeg har lest i år. Har du mer ferie igjen, så få med deg denne. " Kjell-Richard Landaasen , Vårt Land
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788204134226
Publisert
2009
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
470 gr
Høyde
210 mm
Bredde
140 mm
Dybde
30 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
328

Forfatter