Det andre trinnet Finn et ord er primært rettet mot minoritetsspråklige elever på grunnskolens barnetrinn. Læremidlene kan imidlertid også brukes av norske elever som trenger tilrettelagt opplæring. Det legges stor vekt på begrepstrening knyttet til andre fag for å gi elevene et godt redskapsspråk. Bildekort Bildekortene består av 33 kort i A4-størrelse med 1 storbilde på hvert kort, samt 36 kort i A4-strørelse med småbilder på hvert kort. Alle bildene er tegnet i fire farger og tar utgangspunkt i begrepene som elevene har lært i elevheftene. Storbildene er utgangspunkt for samtale rundt ulike miljøer og interiører. Småbildene inneholder et ord eller et begrep der teksten er skrevet på baksiden til hjelp. I lærerveiledningen finner du en rekke øvelser og leker i forbindelse med bruk av bildekortene.
Les mer
Pakka består av 33 kort i A4-størrelse med 1 storbilde på hvert kort, samt 36 ark med småbilder. Alle bildene tar utgangspunkt i begrepene som elevene har lært i elevheftene. Storbildene er utgangspunkt for samtale rundt ulike miljøer og interiører. Småbildene inneholder et ord eller et begrep der teksten er skrevet på baksiden til hjelp. Bildekortene kan også brukes separat uten arbeidsheftene.
Les mer
1. utgave med tittelen: Finn et ord, og bruk det nå : billedkort, Fag og kultur, 1994. Feil forfatternavn: Christina de Jounge Sturesson

Produktdetaljer

ISBN
9788211012944
Publisert
2010
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Fagbokforlaget
Vekt
1342 gr
Høyde
297 mm
Bredde
210 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
Fremmedspråklige elever
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Kombinasjonsprodukt