Den beste og mest komplette fiskeboken for barn og ungdom noensinne! Skrevet for norske forhold med teknikker og utstyr unge fiskere vil ha spesielt glede av. Sjø, elv, vann. Meite, haspel, flue. Her er alt den unge sportsfiskeren trenger å vite.
Les mer
Denne boken tar for seg fiskemetoder i ferskvann og saltvann - fra båt, fra land og fra isen. Den gir en grundig innføring i sportsfiske, men gir også tips til erfarne fiskere. Den inneholder også en oversikt over fiskeslag i Norge, råd ved kjøp av fiskeutstyr, guide til de beste fiskeplassene, sikkerhet og førstehjelp, fiskehistorier samt lover og regler. Boken er skrevet for norske forhold.
Les mer
"Dette er en grundig innføring i alle typer fiske, utstyr og teknikker for både drevne fiskere og dem som lurer på hvordan man egentlig trer en mark på kroken. Boken er ryddig og pedagogisk, med både bilder, tegninger og viktige tips i egne felt (...) Flott at boken er skrevet spesielt om og for norske forhold, da er det lettere å omsette teori til praktisk fiskelykke."
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202322564
Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
602 gr
Høyde
210 mm
Bredde
152 mm
Dybde
18 mm
Aldersnivå
12-16
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
278

Illustratør