FJORDAMAT - kokeboka for alle med interesse for mat og matskikkar på Vestlandet. Boka er spekka med over 340 oppskrifter, samla inn av Sogn og Fjordane Bygdekvinnelag. Du får også eit godt innblikk i matarven frå denne delen av landet. I FJORDAMAT har vi plukka det beste frå dei to tidlegare fjordamat-bøkene, som er blant våre største suksessar. Stor etterspurnad gjer at vi no kjem med ei heilt ny bok til glede for mat- og kulturentusiastar i heile landet. Boka er rikt illustrert med over 270 foto. Kari Støfringsdal og Åse Kongsvik tek deg med på ei kulinarisk reise i vest.
Les mer
Boken bygger på oppskrifter som Sogn og Fjordane Bondekvinnelag har samlet inn. Her er 340 oppskrifter fra alle de 26 kommunene i fylket. Oppskriftene er delt inn etter råvarer. Denne boken er en revidert utgave basert på de to foregående bøkene om Fjordamat fra 1999 og 2002: "Fjordamat - kokeboka for Sogn og Fjordane" og "Alle tiders Fjordamat - til høgtider og merkedagar". Har kilder og register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788291722917
Publisert
2008
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Selja forl.
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
264

Illustratør