«The quickest way to a flyfisherman's heart is through his fly.» Denne boka er stappfull av fluer både til ørret- og laksefiske. Norsk-amerikaneren Goldfine er en entusiast inspirert av fluefiskelegender som Oliver Edwards og Michael Frödin, men som ikke nøler med å lage egne originale vrier på kjente mønstre. Dette er de fluene Goldfine bruker for å lykkes i elver og vann. Boka inneholder: I Ørretfluer II Laksefluer III Fiske IV Fluebinding V Mønstersamling Illustrert med forfatterens egne fotografier. Bildene er noe av det flotteste og mest originale som er vist her til lands. Boka er byr på god kunnskap, er uhøytydelig og svært underholdende å lese.
Les mer
Denne boken handler om fluefiske og fluebinding. Den har oppskrifter på enkle, kompliserte, gamle, nye, innovative og morsomme fluer, og gir råd om hvordan man kommer i gang med fluebinding. Med stikkordregister.
Les mer
"...bør være i enhver fluefiskers bokhylle, og fortjener naturligvis å havne under tusenvis av juletrær i det ganske land (...) layouten er den lekreste jeg har sett noen gang (...) det er bunnsolid, det er solidarisk (...) Løp og kjøp!"
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202373535
Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
1066 gr
Høyde
285 mm
Bredde
220 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
231

Forfatter
Illustratør