Amanda er ti år og foreldrene hennes krangler hele tiden. Men en morgen er det mistenkelig stille. Vera og Jond Stålsand kan ikke engang se på hverandre i tre sekunder uten å begynne å knurre som topptrente kamphunder. Nå skal de skilles og det ender i den store foreldrekrigen. Dette er skilsmisseboken for alle barn som er lei av å ha barnslige foreldre. Med stor humor og med overdrivelsens kunst klarer Erika Fatland å gi leseren et helsprøtt univers med et sårt bakteppe.
Les mer
Amanda er ti år og hun er ganske alminnelig bortsett fra at hun synes det er morsomt å lese leksikon. Foreldrene hennes krangler hele tiden, men en morgen er det helt stille. Vera og Jond Stålsand kan ikke engang se på hverandre i tre sekunder uten å begynne å knurre som topptrente kamphunder. Nå skal de skilles, og det ender i den store foreldrekrigen.
Les mer
"Erika Fatland er debutant. Hun har et supert grep på sakene. Språket er effektivt, godt og litt krevende. Amanda er nemlig en ganske oppegående dame som kanskje også overgår foreldrene intelligensmessig. Per Dybvigd røffe strek er vel kjent fra andre barnebøker. Her fungerer den ekstra fint. Dybvig har laget noen tegninger som er like elleville som historien selv (...) alt i alt er dette en herlig bok og litt av et påfunn. En krig ingen har vondt av å lese om." Kaja Korsvold, Aftenposten
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202296261
Publisert
2009
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
400 gr
Høyde
220 mm
Bredde
160 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
9-12
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
155

Forfatter
Illustratør