Det absolutt vanskeligste for glutenallergikere er å finne gode brød, noe nordmenn spiser mest av i løpet av uka. Denne boka er laget for deg som vil: - Lære å lage saftige brød som både smaker bedre og er mer næringsrike enn ferdigproduktene i butikk. - Lære å bake brød som hverken er tidkrevende eller vanskelige, med godt resultat. - Få inspirasjon til glutenfrie brød som følger dagens mattrender. Gled deg til sunne og smakfulle glutenfrie brød, som attpåtil er lette å lage og ikke koster skjorta. Blant oppskriftene finner du alt fra hverdagsvinnere til brød for fest. Med andre ord en komplett guide til vellykket, glutenfri brødbakst for alle anledninger.
Les mer
"fra bloggen Pappa uten gluten; 90 deilige brødoppskrifter" - Omslaget

Produktdetaljer

ISBN
9788284370736
Publisert
2022
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Frisk
Vekt
1102 gr
Høyde
258 mm
Bredde
217 mm
Dybde
27 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
240